Marc Almendro: Imatge de marca ERC?

Ara feia dies que no deia res en aquest blog. Sort en tinc de l’altre!

Pero no puc per més que NO evitar el presentar-vos la imatge de marca que dona ERC al nostre poble a les xarxes socials. Jo soc un ciutadà més, afortundament. Ell, no. I no entraré a parlar si viu o no dels nostres impostos, que ho fa, sino més aviat del talant.

Fa temps que ERC i sobretot el seu màxim responsable al poble i per postres, Alcalde, desvaria amb cert sindromes de Pigmeu, Sindromes de Hammurabi, i el que és pitjor, el Sindrome del Petit Napoleó. Aquest cop el vaig votar, per tant me’l he de empassar amb guarnició. Però ens queden 2 anys 4 mesos…

Però estem en jornada de reflexió, i us proposo tranquilament, que penseu en petites joies com les de les imatges. Podem ser més o menys de ERC, més o menys republicans, però el que no som, sobretot, és desagraïts, maleducats, ni portuaris. Es la imatge que de fet el nostre excellent-issim alcalde despren a les xarxes amb una de freda i dos de calentes.

Quan en Junqueras despren amor, em pregunto com pot ser que al poble hi tinguem com ho diria…. una certa Fortor a caciquisme de mig pèl?

Per cert Marc… crec que ens hem creuat un parell de cops aquesta setmana i t’he saludat molt amablement, lluny de les xarxes. No m’has dit res més que tornar-me la salutació molt cordialment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s