Dilluns al sol

Res que no hagin escrit alguns altres abans que jo, encarem aquesta nova normalitat (de merda) amb certa resignació, cada cop més pobres de solemnitat i sobretot sense gaire il·lusió per rés. Jo provo de no pensar a més de 15 dies vista. He descobert que viure una mica amb el cap a “salto de mata” com deia ma mare, serveix per no capficar-s’hi gaire. Provo de imaginar-me milions de xinesos vacunant-se, em fa illusió.

Provo de recordar quan vaig deixar de fer-ho, i crec que va ser quan em vaig enamorar per primer cop d’aquella novieta Irlandesa que tants mal de panxa em va provocar. Però tampoc ho tinc clar. Si que va ser aleshores quan vaig començar a pensar en el futur, exactament el mateix que ara provo de no tenir present. Si et pares a mirar-t’ho sense prespectiva bàsicament el que t’entren ganes es de fotre’t un tiro al genoll, però ni això: anar a petar a un hospital avui per avui, no sembla una bona idea. 

Fa com respecte, però m’aferro a les llagostes de la peixera del restaurant del Titanic: que s’enfonsés va ser tot un miracle i una salvació per elles. Tot és qüestió de mirar-s’ho diferent o bàsicament, no fer-ho.

Anem de cap a l’hivern, amb mes hores de foscor, més rasca pirulera, humitat o simplement recolliment, i francament: no ajuda. Ja no podrem ni anar a passejar-nos arran de mar. Es una mica aixi com la pel·lícula de Los Lunes al Sol on sempre després de la misèria no ens queda res més que més misèria. 

Provo de relaxar-me, canviar la meva rutina, buscar-ne d’agradables com llegir a partir de les set del vespre, reprendre el blog que havia quedat molt abandonat, veure una copa de vi negre. Parar més sovint i parlar amb la gent, escoltar-los, i ser sobretot positiu amb mi mateix, agradar-me. No és complicat perquè soc la bomba.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s