No System Covid-19

on

En primer lloc per els que no volen llegir més de dues línies per por que els esclati la seva darrera neurona: el resultat ha estat negatiu.

Una petita reflexió de com no funciona el sistema: ha anat molt bé la primera part, la que es diu “porta la nena a les 12:35 que li fem la prova, com un rellotge Suís. La segona part és la que està trencada: el resultat. Fent la prova dilluns a les 12:30, dijous al matí encara no sabem rès. Ho sabrem al migdia. No és una queixa, és més aviat un pensament intern. Nosaltres vivim en una casa gran, amb molt d’espai, …. Al final la espera es fa relativament dolça i més tenint en compte que la meva filla es troba bé. Però com pots fer que una família es tanqui dins un pis 3 dies sense sortir esperant tenir un resultat ¿? He agafat la moto i he baixat al CAP, la noia de la entrada em diu directament: ui posis còmode, tenim resultats per donar desde la setmana passada…

Ambdós dies, avui i el dilluns la cua de nens amb pares esperant per fer-se la prova era bastant patètica, llarga, absurda i amb un descontrol tenyit de espera bastant evident: qui els dius als nanos que s’esperen per fer una PCR que no juguin entre ells?

Dubto que la gent s’estigui tres dies tancats a casa esperant els resultats i dubto que aquells que ho fan puguin retenir els seus fills adolescents tancats. Si el resultat de la prova fos més ràpid, la expansió seria més lenta, però a aquest ritme, passat el cangueli de la novetat inicial de la febrada, se’t queda la sensació de que el pitjor que podies fer era de fet: fer-te la prova. Avui una noia amb dos nens a la cua m’ha dit textualment: “este espera el resultado, y mientras espero lo dejo en casa de mis padres cuando voy a trabajar al Super, soy cajera, y el otro lo llevo al casal del esplai, sabes no?” m’he pujat a la moto i me les he pirat amb la resposta de la del front desk del CAP, posa’t còmode!

Posem-nos a fer PCR’s en massa, d’accord, però algú em pot dir com va l’anàlisi en massa, com funciona. Enlloc de tenir-te ancorat al telèfon 4 dies esperant que et truquin, no poden muntar un sistema de missatges o una App, on et puguis connectar? No deu ser complicat, acabo de rebre un missatge de l’FNAC que ja tenen el llibre que havia demanat… De fet es l’únic missatge que he rebut oferint-me alguna cosa positiva aquests dies.

La Pediatra no ha pogut veure la nena, protocol COVID, quan un fill de metge ja li deia que era una febrada d’estiu, avui, m’ha dit que l’hi porti, però ja li he dit que era a la platja.

El Sistema no funciona, o funciona bé al principi i malament al final, no es pot pretendre que la gent s’estigui a casa esperant que una pobre metge et truqui, i mentres, s’anirà escampant el Covid arreu. Nosaltres ens hi hem pogut quedar tancats: congeladors plens, però ens estant oferint Seat Pandas sense portes o que no fan contacte…

Mascareta, sabó, pocs rotllos socials (aquest tros no em costa), sexe = = 0, no fer burilles als ascensors, (important).Canvia la mascareta com els calçotets, (jo amb això soc molt Guarro de colònies de tercer de bàsica), etc etc… i sobretot, no et beguis el Gel Hidroalcoholic, nio el facis servir per cremar el violi del gilipolles del teu vei que surt  a tocar-lo cada dia a les 8 del vespre. L’hauràs de menester. 

El cantabalcons del meu germà ja no crec que canti i la meva germana i el meu pare insisteixen en sentir-se immortals. Tot té un preu en aquesta, i jo espero no veure’ls i sobretot, espero no ser-ne’n una víctima.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s