T’has quedat sol…

PER ELS QUE AHIR NO VAN ASSITIR AL PLÈ…. LA OPOSICIÓ FINALMENT HA PLANTAT EL GOVERN D’ERC+1 Quan et quedes sol has de llegir el missatge Almendro, quan et tornes un Santi Vila i ets de la CUP hauries de decidir què fer amb el teu lloc com a regidor Marc.

Ullod=Almendro

Avui el Govern del poble ha decidit votar-se a ells mateixos, escoltar-se a ells mateixos i mirar-se el melic una mica més. De fet ja viuen sols de fa temps, i el 60% del poble es queda sol. Bé sol no, El Marc Ullod del que sembla que hauria de ser la CUP, ja no és més que un Santi Villa Alellenc, o pitjor encara, algú que fa no sabem bé què, sembla que amb un intent, estupid, de voler entrar a un govern que l’utilitza per desvirtuar la resta de la oposició.

El pitjor de tot és el nostre alcalde, alcalde amb un suport minso a nivell de vots. (Si tots els demés es posessin d’acord, quasi que podrien governar.) Avui, han estat d’accord, tots menys un, en fer un buit per fer veure, que no es pot governar de la manera que ho fa. L’Almendro no pot governar ni així ni amb aquestes formes i sobretot, no es pot considerar algú d’esquerres. Algú d’esquerres porta polítiques no participatives que recorden a èpoques anteriors? Ho dubto, clar que l’Stalin era d’esquerres, com molts altres amparats en majories absolutes que es tornaren en absolutistes.

Fins quan durarà aquesta unió tant fresca, i tant positiva de la oposició? Espero que molt, espero que es converteixin en la punta de llança que farà que l’Almendro canvii el seu tarannà, o simplement si no es recondueix, sigui la seva fi i malauradament la d’ ERC al Poble. Es complicat dir per un votant de ERC que albira una realitat sense el seu partit als plens municipals. Però proposo contra-plens a la plaça del poble, més plantades, i sobretot la creació de un govern popular a banda. Una altra realitat, una realitat amb més diàleg, amb menys ínfules, i sobretot, amb més participació ciutadana i menys un “ordeno y mando” tan retro pre75 que és el que ens han portat els Almendralians i la seva majoria.

Una felicitació a la oposició, finalment desperta, finalment, i espero que no es narcotitzi… I la CUP? Un Santivilisme bastant vergonyós, o vergonyós del tot,

Per cert Sr. Almendro: l’ultima persona que vaig escoltar dir que era l’unic que sabia què passava a tot arreu era el TRUMP o el Kim JONG Koreà… No queda bé dir aquetes coses i menys en un teleplè public i penjat…

El teu darrer missatge de llagrimeta… bàsicament diu: Jo sols vull escoltar-me a mi. Crec que mai hauria tingut ERC majoria absoluta si no hagués estat en clau de país. … I per cert, perquè demanes perdó per el que ha fet la oposició?… potser hauries de reconsiderar la manera com fas i desfàs a nivell municipal, i disculpar-te per el tò, si ells s’aboquen a auto caparse politicament deu ser perque estan cansats que els facis callar . La participació és bona Marc i a tu, sembla que et faci terror. Sembla que la manca de control t’alteri, i molt, com a molts que han governat sols.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s