Covid-19. Llegeix el meu missatge.

on

Desde fa ja alguns dies no paro de rebre anuncis de mascaretes reutilitzables amb missatges: “Pit i collons”, “que arda el patriarcado”, “fora Almendralians de Alella” (aquesta segur que la patrocina el #nowifi4bernie), “Me gusta la costura” (no la compro ni loco) o simplement “viva españa y la guardia civil”; aquestes dos últimes te les pots comprar juntes separades amb rojigualda o amb el logo dels picoletos.

No penseu que hauríem de aprofitar les mascaretes d’aquesta nova realitat per enviar missatges subliminals a la gent: si t’aixeques de mal humor te’n poses una que posi: “si me hablas te pego un tiro en la pierna”. Si t’aixeques amb ganes de traca, un “kiss me please”. Si el que vols és que cada dia sigui dijous, “toca’t els Ous” i així tenir un miler de mascaretes al costat d’on guardem els tangues leopardo amb un missatge personalitzat.

Crec que un gran negoci seria trobar un teixit que ademés de ser rentable, s’hi pogués escriure i borrar coses durant el dia: si vas a una entrevista de feina et poses quan entres “pofavó dame el curro” i a mitja entrevista si veus que no va bé pots canviar el missatge per un “sé donde vives y a que col·legio van tus hijos”, i tu a continuar parlant com si rès, però el missatge és allà. Serien com les samarretes dels ejaculadors precoços de la CUP però en format més ràpid i sense haver de anar tot el dia amb una bosseta del lidl a la ma.

També ens hauríem de fer unes insercions cutaneas de belcro a dreta i esquerra que podrien anar dissimulades amb les patilles els tios, i les portugueses. La resta no sabria com ho faríem, però seria molt més comode que anar posant-te la goma darrera les orelles, que per cert és poc higiènic. Una tercera proposta és per les gomes, haurien de ser o grisses o d’un color ronya groga. Començo a sentir un cert fàstic per les gomes esgrogueïdes i suades de algunes mascaretes de col·legues que priman més la gomina que la dutxa.

Una altre proposta per les mascaretes seria la de convertir la vàlvula en un xiulet. Els que tenen pasta, porten mascareta amb vàlvula i van amb taxi, i clar per anar-hi cal xiular. Seria la mascareta dels paletes i els rics uns per xiular a les xatis i els altres als taxis.

Les mascaretes son la panacea mundial pels que pateixen alitosis, o simplement no es renten les dents. Poden continuar parlant sense deixar cadàvers al voltant, i també per tots aquells, com jo, que se’ns escapa de tant en tant un Gilipolles amb els llavis o un 2em cago en la puta”. Com que no se’ns veuen els llavis i es difícil de escoltar perquè és un xiuxiueig, pots anar deixant insults tot el dia i arribes al vespre a casa, com molt descansat. 

Les mascaretes son el no va plus! Si ti poses perfum pots fins i tot anar a pijar a qualsevol lavabo de benzinera sense treure el fetge per la boca, perquè vas olorant Channel 5 tot el dia!!!

Així doncs i sense que us penseu que estic boig, crec que no ens hagués pogut passar res millor que la mascareta a tothora i a tot arreu. Ademés sempre que et diuen algo pots passar de tot i fer el contrari amb la excusa perfecta de que amb la mascareta no se t’entén. 

La vie en rose, on gracies a les mascaretes pots fer el que et surti dels collons, estar protegit del covid, anar cagant-te amb la mare de tothom i passar de tot. Finalment hem trobat la panacea mundial.

Encara no entenc perquè la gent no se la posa. Vosaltres? Deu ser que la gent cada dia llegeix menys, deu ser per això.

us deixo un link….. ajuda a salvar vidas.

https://www.evangelicodigital.com/latinoamerica/13180/pastores-cubanos-difunden-el-evangelio-y-ayudan-a-salvar-vidas-con-sus-mascarillas

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s