Ple del 7 de Maig – Algú m’escolta? NO.

En primer lloc donar les gracies als regidors el poble que després de 5 hores de plè d’ahir poguessin marxar amb un adéu i bona nit sense begudes isotòniques. I un enorme agraïment al antic alcalde del poble, ara DG de Localret, per fer possible l’espectacle d’ahir.

El Plè… que voleu que us digui en breu les cinc horetes i set minuts les podem resumir amb el següent:

  • Panegiric de l’alcalde dient lo bé que ho fan. Ja ens ho havia explicat per Facebook, instagram etc… però sempre va bé repetir-ho. “La letra con sangre entra”
  • Totes les propostes, i n’eren moltes de la oposició, denegades. No hi ha com tenir majoria absoluta, et permet no escoltar rès.
  • Un oferiment de l’alcalde a escoltar idees (deu ser que no en tenen gaires)
  • I una sensació de impotencia ja declarada de la oposició a fer rès. Excepte per el Señor Zueras, que ja no sap si viu a Masnou o a Alella, però tot li està bé.
  • I dues intervencions estel·lars: La Teresa Villaró dient, que tant és que anessin tard amb les mascaretes perquè la gent ja podia comprar-les a la farmàcia, i el “m’és igual quasi tot el que em diguis alcalde perquè no ens fas cas” del Ullod.

IMG_4369

Finalment un petit apunt sobre el llegir: si feu la feina, no caldria que llegiu la feina que heu fet. I no dic que no la feu, però ja que ho hauríem de fer àgil als que van llegir: esports festes etc… podríeu explicar-ho. Faria que penséssim i valoréssim la vostra agilitat mental, de la qual ningú en té cap dubte.

Per el que fa referencia a l’alcalde, les maneres de sempre. Com que ell va estudiar dret, (com molts de nosaltres) es permet alliçonar a regidors, especialment al pobre Bernie de Ciutadans sobre com es comunica a les xarxes. Per cert esperem que doni els 10.000 euros que cobra, a partir de ahir, per fer de regidor, a alguna obra benèfica. Ningú va treure a col·lació el vídeoclip “FelipVI Style” amb que ens va deleitar el Alcalde Almendro, però en definitiva i veient els seus tocs d’atenció Rottenmeyernics als regidors de la oposició,sembla que li molesti que la gent opini. De fet la pregunta que et fas després de veure el plè és: perquè els fa? I la següent i que proposo als regidors de la oposició: PERQUÈ HI ANEU?

IMG_4367

No tinc ni idea si us paguen per assistir, suposo que si, però encara que fos el cas, perquè aguanteu que se us pitorrejin d’aquesta manera?. A paraules de la meva filla de 13 anys: pare, perquè quan els parla sembla que els renyi, o s’en en rigui?

El que podríeu fer és fer campana i demostrar que perquè us tractin com us tracten, millor no anar-hi o simplement seure a la plaça del poble, fora, amb unes cadires que molts de la brigada us posarien amb ganes, per demostrar que per governar d’aquesta manera millor no ser-hi.

Per la resta: Almendro, no ens va quedar clar, ni a mi ni als regidors ni a ningú, si ens pujaràs el ibi altre cop un 7% l’any vinent després de que el Esteve Ossorio ho preguntes per activa o per passiva (va quedar clar per acció política no… ja ho veurem). Poc importa.  La teva explicació de perquè no es condonen impostos en relació a la riquesa de la gent és molt de jo vivia al carrer Africa: (vivia). I sobretot, el summum de la intervenció d’ahir la nit el podríem resumir en no escoltarem a les Xcentes empreses que hi ha el municipi, i hem escollit a un comitè de 15 o 16 tan i fa que…….. son els de sempre oi?

Enfí, bona nit. Les majories absolutes no son bones, no son d’esquerres i sobretot son pobres en tots els sentits. I empobreixen.

Per cert va haver-hi un moment que vam tenir dos alcaldes zipi i zape, i no sé quin era pitjor. VA SER EXACTAMENT ALESHORES QUE VAIG ENTREVEURE QUE VIVIM UNA PELICULA DE POR.

us deixo el link del plè, la gent se’ls hauria de mirar tot per saber exactament que es podreix a dinamarca. (clickeu a dinamarca)

IMG_4361

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s