REFLEXIONA… SI POTS.

Després de empassar-me sense alkaseltzer el debat de ahir en diferit, em ratifico en que no hi ha nivell i el millor que podríem fer és o votar nul o simplement anar a la vinícola a menjar cargols a la llauna.

Son realment un Comando G estès. Començant per l’Almendro que no dona el nivell i que es destapa com un candidat perillós en distancia curta, poques maneres i menys ofici (quanta poca planificació, i quant tirar del antic alcalde sense aportar res) o acabant amb l’Ossorio que canta a desfeta i sobretot a un “lickisme” (anglicisme) cap al suposat guanyador que seria el d’ERC.

Ciutadans és pobre, però tampoc no podíem esperar gaire del Assessor financer del BBVA que no aporta rès, que es fa el mesurat i que ens destapa una manca immensa de idees i de menys  solucions, però clar: què en podríem esperar d’un ultra?

De PP i de la seva candidata en poden destacar el seu sentit del humor… alguna cosa més? NO.

I de la CUP passem del home que emocionava, com l’Oriol a una veu profunda que sembla dir menys tonteries de les que em pensava.

Bardés… fluix, malauradament fluix, i sobretot amb un contingut tan pobre comparat amb tot el que pots oferir. Sembla mentida que la única solució plausible per el poble tingui tanta poca força, i sobretot es reivindiqui com “els del poble” sense vendre les grans solucions que porta al programa.

I el Senyor Zueras… una gran promesa que es converteix en una gran pèrdua de temps que no ens diu exactament que vol, qui és, que farà, i amb qui.

Tinc una mica la certesa que desde el tecnocracisme tots aspiren als 70.000 EUROS + plus  que cobra l’alcalde, i cap d’ells em convenç. (encara faràn bo l’Andrew)

A qui  donaré els 15 milions d’EUROS aprox que val Alella: no crec que cap d’ells tingui capacitat però si m’ho pregunteu: els donaria a algú que ja s’estigui guanyant la vida.

La municipalitat com a somni val la pena, el govern municipal com a professió, em fa por!

Per descomptat no ens cal una majoria d’ERC al poble, crec que amb 15 anys o més el projecte ha mort, i malauradament l’Almendro demostra al debat que tira més de  historia que no pas de “savoir faire” i futur, no tolera una interpel·lació i es mostra irascible. Trist futur ens espera si és ell el nostre interlocutor i malauradament: quant em costarà aquest Post

Parlen de seguretat, de casal, i de biblioteques… però ningú parla del poble.

Suposo que tots voleu saber què votaré, o cap a on em decantaria, i ara desde la Segarra, me’ls miro i estic content de ser “1000 milles away”, que vol dir en català: la òstia de lluny.

Jo, li donaria el meu vot a qui no li calgui un sou per ser alcalde, a qui no hagi convertit l’ajuntament en un futur cortijo familiar, a algú que no estigui vinculat a la extrema dreta (i aquí me’n carrego dos), a algú que no formi part d’un partit acabat que no sabem ni com es diuen, i sobretot a algú amb alguna idea coherent.

Desfent el fil queda la CUP i Gent de Alella. La promesa i la darrera oportunitat.

Desde el blog agrair a la revista Alella haver pogut seguir el debat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s