Alella i els Cartells Electorals.

Ho sento per l’innombrable amb qui parlava avui a la porta de l’escola i per  algun altre, però després de donar-hi moltes voltes i mossegar-me les ungles una miqueta, decideixo entrar a comentar els cartells de les municipals d’enguany.

Els millors, de llarg, els de Gent d’Alella, si no hagués plogut “ a volonté” aquest matí. Els cartells de paper barat han malbaratat una gran campanya de comunicació, senzilla, directa i clara.

Els Pitjors els del JuntsperCat, o Pdcat, o Ciu o com es diguin els Puigdemonistes: els cartells, mancats de qualsevol sentit de comunicació efectiva, fan que t’hi hagis de acostar per saber si es l’anunci del Gran Circo de Milan, o els de la campanya, ademés, i sense que l’innombrable s’enfadi, hi ha un pulpo photoshopic en un braç més digne del plasticman que d’un convergent de vella escola? Fixeu-vos en el braç que s’allarga per les vinyes.

Després tenim altres con els del PSC del Zueras que em fan entrar en un capítol del cuentame, tope 80’s per una campanya 40 anys més tard. En Cristo em cau bé però absència de glamour apart…. qui hi ha darrere? Vendria més el Montes vestit de gladiador que en Zueras recordant-me al Adolfito Suarez.

 

Un punt i a part és la campanya de ERC. Abusiva, tètrica, la transmigració de les animes entre un Andrew en retirada i un delfí que se li assembla massa. Tot va començar diguem fa vuit mesos quan un li va dir a l’altre: SOMOS UNO! I s’ho han près seriosament, perquè francament, no tens molt clar a qui votes. Lo de ERC fa com angunieta: poc creatiu, plagiada la campanya de la de fa 4 anys, però amb més pasta, més pre-eminència, presencia…. Fa por votar-los veient la campanya perquè pots arribar a pensar que un dia al wàter de casa t’hi trobaràs el paper de la campanya de esquerra republicana. Estan a tot arreu!!! Quin horror, més del mateix escampat a tutti pleni.

Afortunadament els del PP i els de Cs estan inexistents, encara que el Bernie després de bloquejar-ne a molts a les xarxes ara demana que siguem amics. En serio no li han tallat el wifi al financial adviser? Sort que no he vist gaires cartells d’ambdos partits, per mi i el meu estomatòleg. I deixo un punt a part per el lletrat ¿? del upper diagonal, em va semblar de un patetisme pasmós que no el deixessin ser ni de VOX, què fort! I mira que fa anyets el xaval que va amb xaleco! Cutre cutre.

Enfi, no em deixo els de la CUP i el Atreveix-te ( a afaitar-te) del Mark (si amb K de Kalashnikov) Ullod. M’agrada en Marc, jo sempre el vaig conèixer amb C. Però també és veritat que fa 4 anys, amb les fotos de l’Oriol tot em tranquil·litzava i empès per el seu esguard angelical… el vaig votar. Avui a l’Ullod no sé…

Si fos per els cartells votaria a Gent de Alella, però han tingut tanta mala sort amb la pluja que com no reaccionin ràpid, literalment el missatge s’esborrarà. A ERC em fa por: us explicaré perquè: jo he fet un pas com molts (tothom diu el mateix) m’he fet del Junqueras però a ERC a Alella vols dir 4 anys més??. Als del juntspercat puigdemonics, com que soc curt de vista i no sé que diuen els cartells (per molt que m’hi acosti) no els votaria (si així son els cartells com seria el futur!). Als del PSC al revés que a ERC : m’estimo molt el Cristobal, però em fot pena que sigui socialista.  L’Ullod…

La resta no entren dins del meu pobre esperit… i els seus cartells tampoc. Per cert, aprofito per, ademés de ilustrar-vos amb la cutreria cartellistica alellenca, posar-vos les de les Europees de Irlanda (que molen molt)

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s