+ Bretagne

Porto 4 dies a la Bretagne i he de reconèixer que m’estic enamorant del lloc: la gent és simpàtica, no sembla que portin una patata al esfínter del anus com a Paris i sobretot, és bonic, molt bonic. Les ostres estan tirades de preu, i per molt que el Jordi Gran (el meu tiet de les mones inexistents) continuï insistint en lo dels mesos amb R, jo pollastre et puc dir que és una llegenda urbana.

Lo de las R s’ho devien inventar els que no volien veure segons qui menjar ostres a l’estiu “au bord de la mer”.

Entre ahir i avui hem pogut sentir la “vraie France” en tot el seu esplendor: desde el camió de la brossa que no ens la recull perquè passem de reciclar, fins la Grandeur amb totes les seves zones militars i tot el seu orgueuil que fa com enveja. Deu ser que també ajuda el fet de que frança es jugui la semifinal contra belgica avui, i que de cada dos francesos que em creui un porti la samarreta dels Bleu, i l’altre una tricolore mig tatuada a la teta. L’ambient és com els de les grans ocasions i esperem que no acabi com la Linia Maginot.

Per la resta hem continuat visitant cianquanta mil llocs. Allà on mires hi ha alguna cosa a veure. Desde bases militars fins a cementiris a darrera els absis de les esglesies mirant tos on toca. Les mules frittes son una constant i el marisc també.

El futbol n’és un afegit i molts somien amb una final England-France. Seria una lluita fraticida aqui a la bretagne ja que aquesta gent francesos francesos no sé si s’en senten gaire

Us deixo un recull de fotos, no tinc gaires ganes de escriure avui.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s