La teva darrera carta… (13)

Al principi no el va detectar, asseguda amb la filla del amo, fumaven cigarreta rera cigarreta fins que s’acabaven els paquets i les ganes. El pare desapareixia sovint. Ell deia que anava a comprar al mercat de Santa Caterina, però el que feia era anar de putes prop del Bar Miño, i ell se la mirava amb cara de haver-la vist en algun altre lloc. Semblava extrany, però quan li mirava els pits, li feia mal la mandíbula. Aquell fill de puta que l’havia atonyinat a principis del més d’octubre aviat rebria una ració de la mateixa medicina. Li hauria fet volar els ous l’altre nit amb la Beretta però els pitufos van aparèixer al pitjor moment. Com sempre…

Mentres es recuperava de la pallissa li mirava els pits a aquella noia i somiava en fer-se la filla de l’amo darrera la barra, per darrera, mentres li llepava el coll. Abaixar-li els pantalons i magrejar-la, somnis…encara que algun dia, quan el seu pare marxés i ell estigués més en forma segur que la podria convèncer.

El amo del “los Angeles” feia l’amor amb una dominicana del Rabal. Ell es pensava que l’estimava i la seva gran il·lusió, desde que la seva dona havia mort era salvar-la d’aquella barra americana i portar-la al bar, que li fés de mare a la seva filla, i que de tant en tant es fessin petons a la rebotiga del bar on guardaven els barrils de la cervesa. Ella li deia que si, i ell va passar de pagar-li per els seus serveis a donar-li diners i comprar-li bolsos al Galerias Preciados del Portal de l’Angel, que ella després en secret revenia als encants els diumenges al matí. En el fons sabia que aquella puta amb una filla a Madrid que no volia saber res d’ella, que tenia vora 50 anys i que la vida havia maltractat mai podria convertir-se en “senyora de..” però pensar que la cortejava era millor i més fàcil que saber, sempre que encaminava les rambles amunt, que anava a pagar 1500 peles per una mamada i potser 3000 per fer-ho tot sense condó i potser també un petó.

La Lita es mirava aquell home amb pena, i al Lolo amb por. Tenia alguna cosa als ulls, un llefisc a les mans, una olor a pipi quan havia de passar a prop que li feia molt de fàstic. Veia com se la repassava de dalt a baix, i li venien ganes de córrer.

-Però a tu aquest paio no et fa por? –li preguntava a la filla de l’amo.

-no- deia. Si em toca, o si ho pensa, ell sap que el meu pare el pelaria amb el matxet que guarda prop de la caixa.

-ja…però el teu pare no hi és.

-el problema no és ser-hi o no, és que tinguin la por ben present. Com el cop de puny que li vas fotre tu l’altre dia a aquell mitja nena de la part alta.

-ja però…

-Era guapo! L’infermera amb la que a vegades prens cafès em va dir que per poc li trenques el nas.

-Si.. el meu pare que va educar-me quan era petita en coses molt masculines.

Sovint s’esperava que el amo del bar tornés, el Lolo marxava bastant abans, però tot i així ella esperava. Sabia que aquell home podia tornar i trobaria a a la filla del bar sola, i que no es sabria defendre. Una vegada li va dir que no podia basar la seva seguretat en eles habilitats d’algú altre i ella li va dir que estava boja.

A vegades arrencava a correr fins a l’autobús quan el veia al final de passeig marítim, altres, caminava pesadament fins a l’hospital, i pujava a la planta o estava el seu pare. A vegades el trobava despert, i parlaven de tantes coses com de cap, era com un sopar en família, com aquells que mai havien tingut: escola, viatges, novios, altres el trobava endormiscat i suat. Si passava això el seu pare sempre li deixava una nota a la tauleta amb un “Lita” i dos cors dibuixats. Avui li havia deixat unes quantes ratlles:

“Hola Guapissima, Cor meu, rateta!

(ja sé que no t’agrada que t’ho digui) avui et mirava desde aquesta finestra que és com una tele per mi, i he vist una dona preciosa. Després m’he sentit cansat i he tornat al llit. La medicina em fa molt d’efecte! He de parlar amb la Marga. Segur que aquest cop dormiré feliç”

El va mirar, somreia.

Però també tremolava.

1375551223_173722_1375558901_noticia_normal

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s