L’oblit com a darrer regal.

Avui pensava en la mort. Morir-se és francament una merda. És un desastre per els que es queden, i segurament deu ser espantós per el que mort. Morir de cop diuen és millor, però crec que el qui deixa d’existir, encara que sigui per un brevíssim instant, deu tenir consciencia de vida.

Potser és per aquesta raó que morir deu ser espantós, per la consciencia de vida mateixa que cadascú de nosaltres tenim. Deu ser com quan l’amor de tota i per tota la vida et deixa. És com una bufetada o simplement és com saber durant molt de temps o tot just per un instant que tot el que havies somiat, o simplement tot el que has volgut lluitar o tot el que estimes deixa d’existir. O pitjor encara, tu deixes d’existir.

Com explicar-ho. Es com deixar involuntàriament però sent-ne conscient, el més preuat del món. Suposo que, quan ens aturem i mirem alguna cosa que ens omple o assaborim un plat que ens fascina o sentim…volem guardar aquell instant, per nosaltres, a la memòria, i potser l’instant de pànic, (llarg perquè sabem que hem de morir o curt perquè volent o no, sabem que estem a punt de la fi), és aquell que ens diu, que allò que volíem per l’eternitat ho perdem, morint.

Passes a ser un cromo, i com tots els cromos, es fa vell, s’esgrogueeix, i algú el deixa oblidat en un calaix. Ets oblit. Potser estem tots aquí per ser oblidats i la sort que ens acompanya, és que per els que es queden aquí, ets oblidat.

Qui sap si aquest és el darrer que podem fer per els que es queden, deixar de ser i difuminar-nos amb el temps. Regalar als que es queden el nostre oblit

Avui no tinc ganes d’escriure, gens. Hauria de tornar a la Lita i “La teva darrera carta…” i oblidar una mica aquesta setmana que per els morts ha estat dura i que per altres serà un abans i un després a les seves vides.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s