La teva darrera carta…(6)

on

Li he fet un petó, baixàvem per l’escala i l’imbecil del Castillo el volia canejar. Ho he fet més per que l’Ezequiel no morís en l’intent de continuar sent el matón del Insti i per evitar-li problemes. Normalment no hagués fet rès. De fet, normalment no hi seria. Però l’he seguit fins al final, i el final, avui, ha estat tota una sorpresa.

Li he fet un petó i feia olor a colònia. Es el primer home que beso que fa olor a alguna altre cosa que no sigui suor, vòmit, alcohol o tabac. Ell fa olor a net, la seva boca, amb regust a ros, és dolça, i tot ell sembla envoltat en un núvol de aromes que per mi son desconeguts. En aquest institut ningú es perfuma, i els que ho feien fins avui eren els mariquites de la classe… Vé d’un mon diferent, i jo no sé si en puc ser part.

Ens ha mirat a tots amb un aire de indiferència, no és superioritat, tampoc prepotència. Tinc una mica la sensació que la vida no va amb ell, o que aquest violi que toca no sona com ell voldria. Una mica com jo, que soc el violí que ningú vol.

I si em volgés? Quina tonteria!

Quan l’he besat, encara no sé perquè, perquè no el mati el Ezequiel… potser no en tindria ni per començar. De cop he sentit els meus pits reaccionar. Ha estat un moment, tot m’ha fluixejat. El món s’ha aturat i de cop dins meu, i per primer cop he tingut una sensació de normalitat. Com si la lluita s’hagués acabat i fluís amb el mon. No m’ha apartat. Té escola el noi.

No sé perquè hem sortit per la porta de l’insti mentres tothom ens mirava. L’Ezequiel no sabia on ficar-se. En el fons sé que li encantaria que ens fiquéssim al llit, o dominar-me, o…. però he sortit de la maneta del nou. No recordo el seu nom.

Volia…bé, no sé ben bé què volia: anar al centre cívic? No em deixava anar la ma, per un moment he sentit com si ell sabés que era el seu escut, o que jo era allà per ell. Volia veure el mar, i volia veure el meu pare. O ell m’ha portat a pensar en el meu pare, avui tan feble, davant el mar, que he visitat en tots els seus estadis darrerament, blau, verd, tranquil, enfadat, normal. Li he demanat que em portés fins al mar, i ell m’ha dit que si, però que tenia que aturar-se un moment. Tant em feia, volia, marxar, volia ser prop seu, i desitjava com una boja pujar amb ell a la moto i baixar Passeig de Sant Joan avall fins arribar a la Barceloneta.

Crec que l’estimo i m’estic tornant boja.

Darrerament passo moltes estones mirant el mar, pensant en suïcidar-me en ell, omplir-me l’abric de pedres i després de visitar el meu pare, o el queda d’ell, endinsar-me vestida platja endins i desaparèixer del món. El pitjor de tot és que ningú se n’adonaria durant uns dies. Hi penso sovint, deixaria una nota?. Perquè continuar vivint tanta misèria, soledat i gana? La Barceloneta és cutre, esta ple de tios raros i iaies que es banyen a l’hivern. Això si que és un suïcidi! Quan surten em miren malament: tota vestida de negre i amb cara de mala llet, no els hi deu agradar gaire. Tinc una teoria: o es pensen que soc la mort i que realment han mort a l’aigua, o una drogoaddicte, o simplement que els hi robaré les cotilles. Si sabessin que normalment la sola cosa que penso es com morir el més ràpidament possible…

Per primer cop desde fa mesos desitjava baixar fins al mar i passejar-hi amb algú, amb ell.

M’he posat el casc i he sentit que no era la primera noia que me’l posava, feia olor a alguna cosa: entre perfum de puta i colònia de monja. M’he arrapat a ell, l’he tocat, no gaire, però quan frenaven els meus pits s’esclafaven contra ell, tot ell és compacte, però com un tros de ferro fred.

Condueix la moto com si fos una altre cosa i el fre el fa anar amb un dit.

He decidit mirar el món desde la moto i per primer cop desde feia molts dies, semblava existir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s