La CUP s’ha suicidat. Visca el Rey!

Llelgeixo:

La CUP reventa el Procés..

La CUP destrueix la VIA i s’alinia amb l’espanyolisme

La CUP….

10583791_554995331348042_6625128681314944746_n

Jo diria que el titular exacte és La CUP es Reventa a ella mateixa. Jo trobo personalment que és collonut. Bé, de fet “collonut” no és la paraula correcte. Jo diría que és la Ostia. Enfí, també m’atreveixo a escriure que Democràcia i llibertat o C (que no CIU) millor dit, també apreta el botó de autodestrucció.

Sabeu aquella darrera copa que un no s’ha de beure, la nena del Bar a la que millor no t’hi acostis, o aquella frase tan castiza que diu “agua que no has de beber, dejala córrer”? Doncs en aquestes darreres setmanes crec que els de la CUP i els de Convergència s’han fotut l’últim Gin-Tònic, s’han tirat a la rossa del bar (perdoneu-me les morenes) i sobretot han acabat bevent-se l’aigua del wàter abans que el Junqueras tirés la cadena.

Posat així, la meva amiga del facebook, la Monica B. no esta d’acord. Potser el meu amic Alex de l’embranzida tampoc. (  www.alexasensio.blogspot.com.es ) Però tinc una tendència malaltissa a preguntar-me: qui hi guanya?

Nosaltres, els que vam votar la CUP pensant en un toc social de la desitjada independència, NO. La CUP, tampoc. De fet els votaran 4 gats, sinó 3 al mes de març; i és una llàstima ja que com ideari no esta malament, però en virtut de la democràcia han mort per ella. (es sublim, poètic, i…inútil) em recorda la carrega a cavall de l’exercit italià a l’URSS l’any 1942, el regiment italià de la Cavalleria de Savoia, encarant tancs russos a Stalingrad. Èpic. Convergència…convertida en Democràcia i llibertat: tampoc.

Qui ha guanyat?

Doncs ha guanyat malauradament l’estratègia per sobre del cor. Crec que qui ha guanyat és en Junqueras, ERC i els que hem perdut som els catalans, o tots els que vam creure un dia que junts units podríem fer-ho possible. Una candidatura d’unió de tots els partits per la independència.

Potser no hauria d’haver titulat aquest post amb qui ha guanyat com a títol, sinó, potser amb un de més adient: “qui ha perdut”.

Hem perdut tots nosaltres.

Us vull recordar que hem perdut simplement, i ho vull posar de manera simple perquè la majoria de gent que té dret a vot no sap entendre el que llegeix o simplement no hi arriben més enllà del seu nas per múltiples raons:

-Hem perdut perquè C o Democracia i llibertat no ha volgut fer un pas enrere i proposar un altre candidat que el molt ara si EX-honorable… (aviat sabrem perquè)

-Hem Perdut perquè la CUP a preferit la puresa del SEU sistema a tirar endavant un país.

-Hem perdut perquè la ANC s’ha sistemitzat. (on vas perdre o bella dona la teva virginat?)

-i finalment hem perdut perquè els catalans som això: un país dominable de tan tiquismiquis que som.

Sap greu nois, però hem perdut.

P.S.: el resultat de les eleccions del març seran els següents, ERC en primer lloc, Ciutadans en segon, PODEMOS (o en Comú podem) en tercer, Socialistes en quart, i la morralla per la resta. C o Democràcia i Llibertat residuals amb PP. La CUP tornarà a les trinxeres. (un representant i si el treuen). I el següent molt Honorable sortirà d’alguna aliança evidentment No-Catalanista.

El procés s’ha acabat.

La CUP s’ha suicidat. Visca el REY.

Un comentario Agrega el tuyo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s