Realment falta 1 mes? I després?

Queda un mes. Avui em menjava la meva torrada espacial, (que no especial) del esmorzar, i hi he caigut de quatre potes, com cauen els imbecils sobre el que és evident. Després el meu pare ha quedat amb el Club de les Panteres Grises per canviar la pancarta de l’ajuntament, la que posa “queden dos mesos” per una altra que posa això… ”A -1 mesos del 27S”, inintel·ligible com tot el que es fa darrerament, i que francament queda com un pegot de 3º de primària, una mica cutre. Clar que demà ja no quedarà un mes i no sé si l’Ajuntament (o l’Assemblea) ha habilitat un càrrec de confiança per anar canviant la pancarta cada dia. Potser algun de ERC o algun solitari podria fer-ho a temps lliure o parcial, per donar sentit a l’inexistent oposició d’aquest poble.

Falta un mes… Un mes per anar a votar, viure en família el recompte com si fos una final de la Champignons (que no Champions en honor a la Sonia, la del Chorli…) i adonar-nos de dues coses, que tant si guanya una opció, o un altre, ni el Duo Dinàmico (Mas Junqueras) faran rès, ni al Romeva li creixerà el cabell, ni el Duran i Lleida deixarà de fer el tontaina. Res no canviarà.

Dubto que facin una DUI, dubto que facin res més que tornar a catalitzar tot aquest descontentament que ja fa anys que traginem, en una altre mega paranoia en forma de V de venjança, o en forma de G de Gi…….S

IMG_6117

En clau local tenim un gran alcalde, implicat en el procés que sempre ha donat la cara i que ha sabut mantenir un equilibri higiènic i terapèutic amb tot aquest llarg procés. El binomi per la independència local, el pacte de “país” (que bé que sona) amb l’altre membre del Duo, abans Xatart, i ara un regidor en clau de solo, sembla haver-se esmicolat (afortunadament a nivell local) després que aquestes plebiscitàries hagin osmotitzat les dues forces polítiques d’aquest país, Esquerra i C que no CIU, en una especie de Club de l’Acordeon on fent gal.la de estirant per dues bandes es proposen acabar amb aquesta anacronia anomenada Espanya (una grande y libre, encara).

Però jo em faig una pregunta, passant de puntetes sobre el post 27S, què passarà amb aquests dos partits mes enllà de les eleccions? Es convertiran en un de sol? Es refundarà Convergencia en un Partit Masista? Quedarà fagocitada per la gana golafre i franciscana d’en Junqueres? Moriran d’exit? Serà la ostia tan espectacular que fotran el camp els dos, deixant espai al “jovent” i es dedicaran a treure un llibre per Sant Jordi titulat “Un Mete-Saca con España”. I a nivell local d’Alella, veurem al solitari píxel.lat de la ma altre cop del millor alcalde que hem tingut com un error repetit dues vegades (en dictat d’un pacte de país) entonant en la intimitat el gran tema del Julio Iglesias, Tropecé de nuevo y con la misma piedra? Esperem que no.

Potser el gran problema de Catalunya com a possible país, es realment el que passarà a nivell local, on entre ERC i C que CIU, es reparteixen un futeral d’alcaldies, grans i petites d’aquest país.

Que passarà després?

També és veritat que el Pacte de País la gent la fet servir com millor li ha semblat, com qui toca una flauta dolça, i fugint o acatant directrius partidistes, ens hem hagut d’empassar molts inútils, tant d’una banda com de l’altre, suposo, i que els alcaldes intel·ligents l’han sabut instrumentalitzar per acabar aniquilant sibil·linament qualsevol possibilitat d’oposició, ja fora competent (complicat) o incompetent (en la majoria dels casos).

Queda un mes, curtet, demà ja no, i, millor copulem tot el que donem de si, perquè tinc la lleugera sensació, hi espero equivocar-me, que això serà una altre capítol de la “Catalunya del Montón” aquella que deia en l’intimitat: “Te chuparé la punta, y te rascaré el talón”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s